Търси нагоре
Регистриране

Подобряване на здравето,
подобряване на живота

За нас
​​Като създаваме нови терапии за лечение и профилактика на заболявания и като помагаме на хората в нужда, ние се ангажираме с подобряването на здравето и благоденствието в целия свят.

​Вдъхновява ни това, което можем да направим за живота на хората по света чрез иновативните лекарства, ваксини и потребителски здравни продукти и лекарствата за ветеринарната медицина, които създаваме и произвеждаме.

Нашите продукти обхващат много сфери, включително сърдечно-съдови, дихателни и инфекциозни заболявания, слънцезащита и женско здраве. Нашите изследвания са насочени към състояния, които засягат милиони хора по света - болести като болестта на Алцхаймер, диабет и рак - като същевременно изграждаме позиции и в нови области като биопрепаратите.

В нашата работа за разработване на иновационни терапии, ние се стремим също така те да са широко достъпни. Затова ние предлагаме помощ и програми за отстъпки, за да направим нашите лекарства широко достъпни за тези, които се нуждаят от тях.

В днешни дни, ние от MSD прилагаме нашия световен опит и сила в научните изследвания, за да постигнем повече от това към което се стремим: да работим, за да осигурим по-здраво бъдеще за всички и за всеки един.​

​Да останем верни на това, което сме

Изминалите няколко години донесоха голяма промяна в начина, по който правим нещата в MSD. Но независимо от това как се променяме и развиваме, ние оставаме непроменени в същността си..

Напред чрез сливането

Открийте това, което нашето сливане с Schering-Plough през 2009 г. означава за пациентите, партньорите, акционерите - и за света, в който всички живеем.

 
Борба с речната слепота

Всяка година дарителската програма на MSD MECTIZAN® стига до над 80 милиона души, които са в риск.

 

 
Свързана информация