Търси нагоре
Регистриране

ЖИВОТЪТ В MSD

Our Values
​Всички ние в MSD споделяме общо чувство за цел: да помагаме за подобряването на здравето и благоденствието в света.
​Работата за постигането на тази цел дава на нашите служители несравним опит, който носи удовлетворение както на професионално, така и на лично ниво.

​Професионално развитие

Развитието на кариерата е важно за нас и нашите служители се обучават непрекъснато. Ние осигуряваме структурирани процеси, инструменти и култура, за да помогнем на нашите служители да оформят своите кариери и да реализират целия си потенциал.

Ние ви прехвърляме отговорността за вашата кариера в MSD като правим професионалното развитие самонасочващ се процес. Ние осигуряваме възможности и инициативи за обучение – както вътрешно, така и с външни партньори – и вие ще работите с подкрепата на вашия ръководител в областите, които са интересни и полезни за вас. Възможностите за развитие включват възможности за обучение на място като възлагане на задания, менторство, ротационни програми и лидерски програми. Ние предлагаме широко, достъпно в целия свят обучение и ресурси за развитие.

Работа и личен живот

Всеки от нас има своите ангажименти и извън работата - да се грижите за вашите деца или за по-възрастен родител или други отговорности. Ние разбираме важността на тези ваши ангажименти. Затова имаме глобална и гъвкава политика за разпределяне на работата, която позволява на нашите служители да постигнат по-добър баланс между работа и личен живот. Ние сме ориентирани към резултатите. "Какво" се произвежда и се прави е по-важно от това "кога" или "къде" се извършва работата.