Търси нагоре
Регистриране

НАШАТА РАБОТА Е НЕЧИЯ
НАДЕЖДА ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ
КЪМ НАС.

НАШАТА РАБОТА Е НЕЧИЯ НАДЕЖДА ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС
Ние имаме различен опит и правим различни неща, но всички ние се стремим да спазим едно обещание: да намерим нови начини за създаване на по-здраво бъдеще

Това е общата цел, която обединява и ръководи всички в MSD. Безкомпромисната отдаденост на хората, които зависят от нашите продукти е цел, която всички споделяме.

В MSDвие ще намерите възможности, които ви удовлетворяват, многообразен опит и непоколебим ангажимент към етиката и почтеността. Като част от нашия световен екип, вие ще работите заедно с талантливи и отдадени на работата си колеги, чиято целеустременост допълва вашата.

Какъвто и да е пътят на вашата кариера - дали се занимавате с чиста наука в лабораторията, работите директно с нашите клиенти, произвеждате качествени продукти или подпомагате нашата дейност по друг начин - MSD предлага възможности за развитие и разширяване на вашата кариера като същевременно истински променяте живота на хората.

Разгледайте нашия сайт, за да научите повече за нашата компания и да намерите причините да се присъедините към MSD.

Силни в многообразието

Ние вярваме, че мултикултурната работна сила, стремяща се към съвършенство е един от най-ценните активи на нашата компания.Това е и една от многото ползи от работата в Merck.

Кариерно развитие

От изследователската дейност до производството, от маркетинга до финансите, ние предлагаме много различни области за възможности в MSD.

 
​​ВЪЗМОЖНОСТИТЕ В MERCK Възможностите в Merck

Възможностите в Merck

Разгледайте текущите свободни работни места и научете повече за нашите специализирани програми за наемане на служители.

 
​​ГОТОВИ СТЕ ЗА ИНТЕРВЮ?

Ще ви помогнем да се подготвите. Първо се запознайте подробно с предлаганите в момента възможности и научете какви качества и умения очакваме от кандидатите за работа.