Търси нагоре
Регистриране

ОБЩНОСТ

ОБЩНОСТ
​​
Като глобална компания, в която работят над 70 000​ човека по света, ние сме горди с нашата роля в обществата, в които живеем и работим.

Ние се стремим да работим с всички общности, от тези, които са на няколко километра от нашите фабрики до тези, които са много по-далеч. Нашият подход към това е винаги да се вслушваме в местните нужди и да намираме начини да инвестираме в области, свързани с нашата дейност и уменията на нашите хора.

Например, чрез много часове доброволен труд на нашите служители, ние помагаме за изграждане на покриви за бездомните, да нахраним гладуващите, почистваме местните паркове и реки и още много неща. Ние също така подпомагаме научното образование, така че нашите малки деца да могат да изследват основите на тази дисциплина в класната стая, в дома си и в околната среда.

Освен това работим заедно с обществени организации, здравни специалисти, академични институции и други заинтересовани лица в обществата с ниско ниво на публични услуги, за да се справят с нарастващия брой деца, болни от астма и диабет тип 2.

 
​​КОРПОРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ