Търси нагоре
Регистриране

ДА ВЪРШИМ ПРАВИЛНИТЕ НЕЩА

ДА ВЪРШИМ ПРАВИЛНИТЕ НЕЩА
Ние вярваме, че да правиш правилното нещо винаги е разумното бизнес поведение.

Ние сме отговорни не само пред нашите клиенти, партньори и служители, но и към средата, в която живеем и обществата, на които служим в целия свят.

Ние работим упорито всеки ден, за да намалим потреблението на енергия и въглеродните емисии, за подпомагане на нашите общности и за подобряване на достъпа до лекарства, ваксини и качествено здравеопазване в целия свят.

Нашата цел е да останем в крак с нарастващите изисквания към световния бизнес - да е конкурентен, етичен, новаторски и посветен на идеята, че добрите граждани правят добър бизнес.

Борбата със СПИН в Ботсвана

В страна, опустошена от СПИН, MSD помага да се промени начина на живот. Ние отделихме над $56 милиона в продължение на няколко години за нашата работа с Правителството на Ботсвана и Фондация Бил и Мелинда Гейтс, за да спрем разпространението на СПИН и да осигурим лечение, грижа и подкрепа за хората, засегнати от тази болест.

MSD е посочен сред 100-те най-добри корпоративни граждани за 2010 г.

MSD заема 17-то място в списъка на 100-те Най-добри Корпоративни Граждани за 2010 г. на списание "Corporate Responsibility" (Корпоративна отговорност). Списъкът, който се счита за водеща класация за корпоративната отговорност, се базира на седем категории: Околна среда, Климатична промяна, Човешки права, Филантропия, Връзки със служителите, Финансови резултати и Управление.​​

 
КОРПОРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ

 

 
СВЪРЗАНА ИНФОРМАЦИЯ