Ето защо сме развълнувани от партньорството ни с Johnson & Johnson за производството на разработената от тях ваксина срещу COVID-19

Save Print

05/03/2021 03:53 +03:00

На 2-ри март обявихме партньорството ни с компанията Johnson & Johnson в подкрепа на усилията за разширяване на производствения капацитет за ваксината срещу SARS-CoV-19, разработена от Johnson & Johnson. MSD предоставя на разположение някои от своите производствени центрове, за да ускори производството на ваксините и да осигури по-бързото им доставяне и администриране.

“Ние сме ангажирани да допринесем към глобалния отговор на пандемията, като част от забележителните усилия на цялата медицинска и научна общност”, каза Майк Нали, Вицепрезидент, отдел Човешко Здраве.

“Това е шанс да използваме производствената ни експертиза и ангажираност към качеството, съответствието и стремежа към съвършенство, които демонстрираме… Всеки един от нас е засегнат от пандемията и това, да бъдем част от глобалните усилия да се преборим с COVID-19, означава много за нас”, казва Тим Баслер, Вицепрезидент, отдел Качество.

Вижте повече във видеото:

primary article image

01.

Ускорено производство означава повече ваксини за повече хора

Разширените дейности увеличават производствения капацитет и възможността за по-бързо доставяне на по-голям брой ваксини.

“Имаме възможност да използваме нашето оборудване, експертиза и екип, за да произведем повече ваксини,” споделя Тим Томас, Изпълнителен директор, Управление на завода.

02.

Важна стъпка в борбата с COVID-19

Безпрецедентното ни сътрудничество е крачка напред в глобалната борба с вируса.

“Не само че, идвайки всеки ден на работа знам,че това, което правим има значение за човечеството, но когато се прибера вкъщи, споделям с моето семейство: ‘Какъв невероятен екип работи върху проекта и колко важна и критична е нашата работа за всички хора по света’”, казва Шон Скарк, Директор процеси, Живи вирусни ваксини.

03.

Исторически момент

Партньорството ни маркира безпрецедентно сътрудничество между два от водещите американски лидери в здравеопазването, всеки с повече от 100 години принос в подобряването на здравето на хората, обединяващи усилия за по-бързо връщане към нормалното.

“Това е невероятен момент в нашата история, който ме прави истински горд, че работя за компанията, която допринесе към по-доброто и взе това решение в този важен момент”, споделя Вирджиния Болд, Специалист, отдел Инженерство.

04.

Две компании с богато наследство обединяват усилия в критичен момент

В това необикновено време, партньорството ни обединява нашето богато наследство и експертиза с утвърдената глобална производствена мрежа на Jonhson & Johnson. Заедно, сме ангажирани да направим всичко необходимо, за да достигнем по-бързо края на пандемията.

“Харесвам това, че работим по този проект като един екип, с толкова много и различни хора, локализирани в различни точки по света,” споделя Стефани Чен, Главен специалист, отдел Инженерство.

Next