Hero Image
ЗА НАС

Кои сме ние

Поставяйки живота на първо място, ние създадохме наследство, което остава.

Нашият ангажимент е да бъдем първокласна, посветена на задълбочените изследвания биофармацевтична компания.

Водени от нашата мисия да спасяваме и подобряваме живота на хората, вече 130 години, MSD изобретява иновативни лекарства и ваксини срещу едни от най-предизвикателните заболявания за човечеството.

Ние демонстрираме нашата ангажираност към пациентите и общественото здраве, като разширяваме достъпа до качествени здравни услуги чрез широкообхватни политики, програми и партньорства.

Днес, ние продължаваме да сме в челните редици на задълбочената изследователска дейност за превенция и лечение на едни от най-сериозните здравни проблеми – включително онкологични и инфекциозни заболявания като ХИВ и Ебола.

ЦЕНТРАЛА
Кенилуърт, Ню Джърси, САЩ. Работим в над 140 страни

СЛУЖИТЕЛИ
в световен мащаб

ЗА MSD БЪЛГАРИЯ

MSD развива дейност в България вече повече от 25 години. Още от самото начало, MSD България  работи целенасочено за осигуряването на достъп до иновативни решения за хората.

Усилията ни са концентрирани върху развитието на имуно-онкологията – област с потенциал да се превърне не само в нова парадигма за лечение на рака, но и в нова надежда за по-дълъг и пълноценен живот за пациентите.

Като част от дългогодишната си водеща роля в терапията на инфекциозни заболявания, MSD България си сътрудничи с научната и пациентска общност за разработване и осигуряване на иновативни решения за подпомагане на хората, живеещи с хроничен хепатит C и HIV.

По отношение на профилактиката, MSD споделя стремежа към увеличаване на броя ваксинирани лица и разширяване на достъпа до здравни грижи в устойчива рамка, осигуряваща иновативни ваксини за справяне с важни неразрешени здравни нужди.

Успоредно с нашата насоченост към иновациите, ние в MSD продължаваме да работим и по хуманитарни инициативи, с които да подпомагаме майчиното здравеопазване, като следваме убеждението,че нито една жена не трябва да умира от усложнения при бременност и раждане.

Подчертавайки корпоративната социална отговорност на компанията, всяка година служителите на MSD България полагат стотици часове доброволчески труд за подобряване на здравето и благосъстоянието на обществото, чрез многобройни дейности в съответствие с дългогодишната глобална политика на компанията.

Ние в MSD България се стремим да прилагаме иновативен подход във всекидневната ни работа, като основен наш приоритет е да се превърнем в дигитален лидер в комуникацията ни с външните пратньори, с обществото и в рамките на компанията. Посветили сме усилията си да внесем изобретателски дух във всичко, което правим, за да помогнем за подобряването на здравето и благополучието на хората, да разширим достъпа до здравеопазване, да работим по етичен начин, да опазваме околната среда и да ангажираме служителите си.

Терапевтични области

Фокусираме научните си иновации в създаване на лекарства и ваксини, с които да помогнем на милиони хора по света.

Онкология

Нашата мисия е да създаваме иновации, които удължават и подобряват живота на хората с онкологични заболявания.

Ваксини

Ваксините представляват един от най-големите успехи в медицината и здравеопазването - ние, вече повече от 100 години, изобретяваме, разбработваме и доставяме ваксини за превенция на различни заболявания.

Инфекциозни заболявания

Ние имаме водеща роля в разработването на иновативни лекарства и ваксини за лечение и превенция на инфекциозни заболявания, включително ХИВ и Ебола.

Сърдечно-съдови заболявания

Посветили сме се да открием терапевтични решения за най-сериозните и трудно лечими хронични заболявания, като сърдечно-съдовите заболявания и диабет.

Изследователска дейност

Ние преодоляваме границите в научните изследвания, в които можем да постигнем невероятен напредък, днес и в бъдеще.